De ce Antalya de atîția ani rămîne în topul preferințelor turiștilor moldoveni?

Turcia este țara în care cei mai mulți moldoveni au călătorit în ultimii ani conform datelor Biroului Național de Statistică.

Situată pe malul mării Mediterane, Antalya oferă o gamă largă de servicii turistice la preţuri avantajoase atît pentru cei care călătoresc singuri cît și pentru cei care pleacă împreună cu familia!

Și totuși de ce anume această regiune?

Zbor direct și scurt.

În doar două ore vei fi pe loc, pentru a trece frontiera ai nevoie doar de pașaport valabil 6 luni dar și mai nou acum poți trece și cu buletinul de identitate. Iar pe loc te vor întîmpina ghizii noștri pentru a te duce direct spre hotel. Ce poate fi mai simplu?

Natura frumoasă, plaje mari și multe excursii.

Munți, mare, plaje de care vrei (cu pietre sau cu nisip fin) toate le găsești în Antalya. Pe lîngă divertismentul larg din hotel mai poți opta și pentru excursii, prețurile variază începînd cu 10 euro. Poți vizita orașe antice, muzee, cascade, rezervații naturale și multe altele.

Shopping.

Statul este renumit pentru bazarele sale, unde vând aproape totul – de la mâncare, haine dar pînă la textil de calitate.La fel cumpărături de succes le poți face și în mall-urile mari din Antalya cu magazine de toate mărcile care nu pot fi găsite în Moldova.

Divertisment și servicii de calitate la prețuri accesibile.

Despre cantitatea și calitatea meselor nu cred ca e nevoie să îți spunem. Servicii mai bune decît în Turcia sînt doar în Turcia 🙂 Hotelurile cu teritorii mari, îngrijite și verzi, topogane de apă pentru copii, restaurante și baruri cu tot ce îți poftește inima la sigur nu te vor lăsa indiferent.

Iar pentru a beneficia de reduceri pentru vacanța de vară, rezervează-ți de acum un tur 🙂