Care sînt prețurile pentru rezervările timpurii al vacanțelor de vară?

Agențiile de turism au anunțat startul rezervărilor timpurii pentru vacanțele de vară. Managerul agenției de turism Topvoyage.md, Ganu Cristina a declarat pentru ele.md că în sezonul 2022 nu vor fi mari schimbări în condițiile de călătorie. Ofertele de vacanță rămîn în continuare pentru destinațiile preferate de moldoveni:

1.Turcia.

Zborurile spre Antalya încep din luna aprilie, spre Bodrum luna mai. Cele mai mari reduceri de pînă la 25 % sînt pentru rezervările pînă la 31 decembrie, prețurile pentru un tur încep de la 250 euro/persoană un hotel de 5* cu zbor inclus. Pentru a călători în Turcia e nevoie de test antigen, PCR sau certificat de vaccinare.

2. Grecia.

Zborurile pentru Grecia insula Creta vor începe la sfîrșit de mai. Vor fi mai multe posibilități de călătorile, cu zbor, autocar sau mașină proprie. Costul unui pachet turistic cu zbor inclus începe de la 300 euro/persoană pentru un hotel de 3* . Pentru călătorie e nevoie de test PCR sau certificat de vaccinare.

3. Bulgaria.

Călătoriile spre Bulgaria vor fi cu autocar (costul căruia e 25 euro tur-retur) sau cu mașina proprie. Plecările încep de la sfîrșit de mai cu prețuri de la 120 euro/persoană pentru 7 nopți hotel de 3* cu masa ALL .

4. Egipt

Pentru că este destinație caldă tot anul, zborurile spre Egipt vor continua și vara. Tarifele variază, în perioada de vară poți pleca achitînd în jur de 300 euro/ persoană.

În articolul următor vom veni cu informații referitor la avantajele rezervărilor prealabile 😉