Costume de baie 2021 – tendințe de top și must-have

Sezonul cald e în toi și toate gândurile ne sunt ocupate de o eventuală vacanță pe plajă. Este timpul perfect să vă revizuiți garderoba de vară. Chiar dacă nu intenționați să zburați în Grecia sau Maldive, aveți cu siguranță nevoie de un costum de costume de baie la modă, deoarece timpul din chișinău curând ne va permitem să defilăm pe lângă piscină. Desigur veți arăta întotdeauna minunat într-un bikini minimalist dar acest sezon este bogat în tendințe îndrăznețe care merită încercate. Am colectat cîteva din cele mai importante tendințe ale sezonului pe baza a ceea ce am văzut pe podiumuri dar și pe conturile influencierilor.

Costumele de baie frumoase sunt o investiție la fel de bună ca ochelarii de soare. Pregătește-te să le porți cu sandale cu platformă, fuste învelite și reîmprospătează cu ajutorul acestora feed-ul de Instagram.

Costum de baie din două piese cu imprimeu retro

Flori de modă veche, buline, ilustrații retro – toate acestea vor adăuga o sută de puncte la moda costumului dvs. de baie. Mai mult, silueta poate fi modernă. Astfel de costume de baie sunt îndrăgite în special de influențatori și vedete – Matilda Gerf, Dua Lipa și mulți alții.

Costum de baie dintr-o singură piesă, cu decupaje sexy

O opțiune excelentă dacă doriți să adăugați seducție ținutei dvs. fără a vă dezgoli. „Găurile” cretate la nivelul taliei o vor reduce vizual și vor ajuta să scapi de căldură. Acest lucru va funcționa și cu un monokini doar că trebuie să te pregătești pentru un un bronz nu tocmai uniform.

Costum de baie din două piese care acoperă abdomenul inferior

Un astfel de costum de baie este ideal în cazul în care nu ești încă pregătită să-ți afișezi partea inferioară a abdomenului. Costumele de baie din două piese, cu talie înaltă, au fost la apogeu în anii 1950, și ereu indispensabile pe plajă pentru vedete precum Marilyn Monroe, Grace Kelly și Elizabeth Taylor. Astăzi, acest model nu este doar o modalitate de a vă proteja deochii celorlalți, ci și un tribut adus tendințelor din trecut.

Cotume de baie în carouri Vishy

O tendință parcă ar fi ,,prescrisă de doctori” după pandemia de COVID. Pe plajă sau lîngă bazin în el vei arata perfect. Acest model simplu, realizat de obicei din carouri bleumarin, negre sau roşii pe un fond alb, a recucerit lumea modei după mulţi ani în care a fost ignorat.

Acestea sunt doar cîteva din tendințele din acest an. Cu toate acestea in ziua de astazi, ai de unde alege, mai ales ca imaginatia designerilor nu are limite. Suntem libere sa aleagem daca vrem sa adopte un aspect modest sau unul super sexy, iar alegerea unui model unic, care sa ne reprezinte, este tot ce conteaza.