Parcurge 3 pași în fiecare dimineață pentru un corp frumos!

1.Bea o cană cu apă.

Corpul tău este deshidratat, după o noapte în care nu ai consumat lichide. Bea încet, fără grabă cel puțin 400 ml de apă la temperatura camerei, dacă vrei poți adăuga și o felie de lămîie. Aceasta cană cu apă te va hidrata mai mult decît oricare alta consumată pe parcursul zilei. Iar efectele le vei observa peste tot de la digestie pînă la starea pielii.

2. Fă exerciții ușoare.

Un ritual simplu de dimineață îți va pune în mișcare sângele și-ți va stimula metabolismul. Începe cu rotiri de bazin. Nimic mai simplu. Doar stai în picioare, cu ele depărtate la nivelul umerilor, cu mâinile în șold și rotește circular bazinul, de la stânga la dreapta, apoi în sens invers. Fă asta timp de un minut sau mai multe, cât vrei, important este să-ți relaxezi mușchii și să-ți pui puțin în mișcare articulațiile. Poți sta în planșa cel puțin 30 secunde, așezări sau sărituri în coardă. Tot ce dorești doar sa pui corpul în mișcare. Pe lîngă corp frumos vei avea și bună dispoziție pe parcursul zilei.

3. Mic dejun variat și consistent.

Peste 30 minute de la consumul apei, mănîncă bine! Poți consuma orice, ai ziua întreagă la dispoziție să arzi aceste calorii. Iar organismul îți va mulțumi prin mai multă energie și vei ajunge să mănânci mai puțin la finalul zilei, atunci când nici nu mai ai activități fizice cu care să consumi caloriile.