5 metode simple de a-ți face părul să crească mai repede.

Părul lung este marca feminității 🙂 Noi femeile adesea ne dorim părul lung imediat după ce ne-am făcut o tunsoare scurtă, pentru că așa e la modă 🙂

Așa deci, cum am putea provoca să crească părul mai accelerat:

1.Masează scalpul.

5 minute de masaj al scalpului zilnic va stimula circulația sangvină locală și va grăbi astfel creșterea firului de păr. Ai putea să aplici și ulei de cocos 2 ori pe săptămînă, pentru hranire și hidratare.

2. Alimentează-te echilibrat.

Ne place sau nu, alimentația are un rol foarte important în aspectul părului. Măncăm sănătos avem un par mai frumos (și nu numai 🙂 ) Optează pentru verdețuri, grăsimi vegetale, carne slabă și vei observa schimbări în aspectul tău fizic.

3.Exfoliază scalpul.

Exfolierea curăță porii de pielea moartă, astfel vei ajuta părul să crească mai ușor. O dată în lună exfoliază scalpul cu produse speciale.

4. Clatește părul cu apă rece.

Această măsură ajută la închiderea cuticulei firului de păr. Astfel părul va deveni mai sănătos, mai lucios, mai rezistent și va avea un ritm de creștere mai accelerat.

5.Relaxează-te.

Stresul are un impact negativ asupra creșterii părului sau chiar poate duce la căderea lui. Așadar, ia o pauză la intervale de timp regulate. Acest lucru este bun nu doar pentru părul, ci și pentru sufletul tău.